Lakiasiaintoimisto Ursa Oy

Työoikeus

Työsuhteeseen liittyvät oikeudelliset kysymykset ovat yrityksille avainkysymyksiä. Työntekijä muodostaa usein yrityksen merkittävimmän voimavaran, mutta synnyttää samalla työnantajalle suuren vastuun. Lakiasioiden osaaminen yrityksen ja työntekijän välisissä asioissa on ensiarvoisen tärkeää, jotta vältyttäisiin myöhemmin ilmeneviltä riidoita. Kun haluat varmuuden yrityksesi lakiasioihin, me autamme mielellämme.

Ota yhteyttä ja pyydä tilannettasi koskeva maksuton alkukartoitus.

Ennakoi ja minimoi riskit

Sopimukset yrityksen ja työntekijän välillä ovat osa kestävää liiketoimintaa. Hyvin suunnitellut yrityksen lakiasiat luovat varman pohjan liiketoiminnan harjoittamiseen. Oikeuksien tunteminen ja oikein tehdyt sopimukset ehkäisevät riita-tilanteiden syntymistä ja mahdollisia oikeudenkäyntejä.

Avustamme mm. seuraavissa asioissa:

  • Työsopimukset
  • Työsuhteen irtisanominen ja purkaminen
  • Työehtosopimukseen liittyvät kysymykset
  • Monissa muissa, kysy lisää

Tarjoamme yrityksellesi juridisia palveluita myös pidemmällä tähtäimellä ja apua aina tarvittaessa. Ota meihin yhteyttä, niin räätälöimme juuri sinun yrityksellesi sopivan palvelun.

Yrityksen vakuutukset

Yrityksen vakuutuksiin kuuluva oikeusturvaosa voi kattaa lakimieskulusi työoikeuteen liittyvissä riitatilanteissa. Toimistomme selvittää tarvittaessa  vakuutuksen soveltuvuuden ja hoitaa oikeusturvan hakemisen vakuutusyhtiöltä.

Ota yhteyttä ja pyydä tilannettasi koskeva ilmainen alkukartoitus.