Lakiasiaintoimisto Ursa Oy

Työoikeus

Työsuhde on yksi ihmisen tärkeimmistä oikeussuhteista. Työntekijälle se tarkoittaa elantoa, ja työnantajalle työntekijä muodostaa usein yrityksen merkittävimmän voimavaran. Siitä huolimatta työsuhteen pelisäännöt jäävät monelle epäselväksi. Kun haluat varmistaa oikeutesi ja asemasi, me autamme.

Ota yhteyttä ja pyydä tilannettasi koskeva maksuton alkukartoitus.

Toimistomme auttaa

Avustamme sinua kaikissa työoikeuteen liittyvissä ongelmatilanteissasi. Yleisimpiä työsuhderiitoja ovat etenkin työsuhteiden päättämiset, purkamiset ja koeaikapurut. Muut riitatilanteet koskevat mm. työsopimuksen ja työehtosopimuksen tulkintaa, palkkaerimielisyyksiä ja ylityökorvauksia, tai esimerkiksi työsyrjintää. Neuvomme laajasti erilaisissa työoikeudellisissa kysymyksissä, kuten työsopimusten laatimisessa, kilpailukieltosopimuksissa ja vastuukysymyksissä.

Kotivakuutus tai oikeusapu kattaa lakimieskulut

Kotivakuutukseen kuuluva oikeusturvaosa voi kattaa lakimieskulusi, työsuhdeasiassa. Lisäksi useiden ammattiyhdistysten ja työttömyyskassojen jäsenyyteen kuuluva oikeusturvavakuutus voi tulla käytettäväksi. Toimistomme selvittää tarvittaessa vakuutuksen soveltuvuuden ja hoitaa oikeusturvan hakemisen vakuutusyhtiöltä.

Mikäli asiakkaalla ei ole oikeusturvavakuutusta, voivat lakimieskulut tulla korvattaksi kokonaan tai osittain valtion varoista. Selvitämme ja hoidamme oikeusavun hakemisen aina asiakkaan puolesta.

Ota yhteyttä ja pyydä tilannettasi koskeva ilmainen alkukartoitus.