Lakiasiaintoimisto Ursa Oy

Sopimukset

Yrityksille sopimukset ovat elintärkeä osa liiketoimintaa. Hyvillä sopimuksilla vältät riskit ja tulevat riitatilanteet.

Tarvitseeko yrityksesi juridista asiantuntemusta? Avustamme yrityksiä useissa yhtiöoikeudellisissa sekä sopimusoikeudellisissa toimeksiannoissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tilannettasi koskeva maksuton alkukartoitus.

Laadimme asiakirjoja yritysten tarpeisiin

Laadimme useita asiakirjoja yritysten tarpeisiin. Meiltä saat sopimukset ja muut asiakirjat sinun yrityksellesi räätälöitynä.

  • Kaupankäyntiin liittyvät sopimukset
  • Työoikeuden sopimukset
  • Yrityksen perustaminen ja eri yhtiömuotojen asiakirjat
  • Yhtiöoikeudelliset sopimukset, osakassopimukset, jne
  • Salassapitosopimukset

Laadimme myös muita yritysten asiakirjoja tarpeesi mukaan. Ota meihin yhteyttä ja kerro palveluntarpeesi, me autamme mielellämme.

Sopimuksen tulkinta

Huomattava osa liike-elämän sopimusriidoista koskee sopimuksen tulkintaa. Kyse on merkityssisällön antamisesta oikeustoimen sisällölle ja ehdoille. Tulkinnan tarve syntyy silloin, kun sopijaosapuolten sopimuksen sisällölle antamat merkitykset eivät vastaa toisiaan. Kyse on pähkinänkuoressa epäselvyydestä sen suhteen, mitä on sovittu, mistä ei olla ymmärretty erikseen sopia, ja onko sopimus ylipäänsä sitova.

Sopimuksen tulkinta on suhteellisen hankala ja tapauskohtainen prosessi, jossa molemmat osapuolista usein kykenevät toimittamaan laajaa näyttöä oman kantansa tueksi. Avullamme saat selkoa sopimuksen tulkintaan liittyviin epäselvyyksiin ja riskeihin, ja tarjoamme tukemme ongelman ratkaisemiseksi sen kaikissa vaiheissa.