Lakiasiaintoimisto Ursa Oy

Riitojen ratkaisu ja oikeudenkäynnit

Usein yritysten väliset riidat liittyvät sopimuksen tulkintaan tai sovitun suorituksen virheeseen. Oleellista on selvittää mitä on sovittu, ja mitä mahdollisesta sopimusrikkomuksesta seuraa osapuolille. Riidan huolellinen selvittäminen antaa hyvät lähtökohdat sovintoneuvotteluille. Monesti erimielisyydet saadaan ratkaistua neuvotteluissa, mutta ei kuitenkaan aina.

Avustamme yritystäsi riidan ratkaisussa sovintoneuvotteluista mahdolliseen oikeudenkäyntiin asti.

Ota yhteyttä ja pyydä tilannettasi koskeva maksuton alkukartoitus.

Lakimies apunasi riidanratkaisussa

Yritysten väliset riidat alkavat sovintoneuvotteluilla. Sovinnon saavuttaminen on usein paras vaihtoehto molemmille osapuolille. Mikäli sovintoon ei päästä, jää vaihtoehdoiksi ratkaisun hakeminen tuomioistuimesta tai välimiesmenettelystä.

Avullamme selvität riidan oleelliset seikat ja osapuolten vastuut asiassa. Arvioimme seurauksia ja kartoitamme polun yrityksellesi edulliseen lopputulokseen. Laadimme tarvittavat kirjelmät ja avustamme yritystäsi sovintoneuvotteluissa ja mahdollisessa oikeudenkäynnissä tai välimiesmenettelyssä.

Yrityksen vakuutukset

Yrityksen vakuutuksiin kuuluva oikeusturvaosa voi kattaa lakimieskulusi
yritysten välisiin riitoihin liittyvissä tilanteissa. Toimistomme  selvittää tarvittaessa vakuutuksen soveltuvuuden ja hoitaa oikeusturvan hakemisen vakuutusyhtiöltä.

Ota yhteyttä ja pyydä tilannettasi koskeva ilmainen alkukartoitus.